Altfel de cozonaci: baigli, panettone, rosenkrantz
Ce deserturi făceau nobilii ardeleni în 1680
Cum şi de ce foloseam ghimbir şi şofran în deserturi acum sute de ani
De la „cupeţii” din Şcheii Braşovului la „braşoave” şi cofeturile din oraşul de sub Tâmpa
Despre tăiţeii cu nucă, zahăr sau mac şi alte deserturi cu paste făinoase
Dulciuri ardeleneşti din secolele XVI-XVII
Dulciuri bănăţene de sărbători: Doboş, Jerbo şi Cremeş
Folosim lapte de migdale de dinainte de Mihai Viteazul
Friganelele, un desert de 2000 de ani
Hencleş sau lichiu, desertul care nu lipseşte de Paşte în comunităţile săseşti
Kürtős Kalács, prăjitura brevetată de slovaci. Cum se făcea în interbelic şi cum îl poţi face acasă
Marţipanul, plastilina dulce a cofetarilor. Îl folosim de dinainte de 1600
O istorie românească a cozonacului
Pâinea spaniolească sau friganele next level, un fel de burgeri dulci
Pinza, un desert pascal uitat
Tortul Caraiman – desertul regal dedicat lui Carol, fiul rebel al reginei Maria