O istorie a prăjiturilor
Poveşti dulci
Cofetari şi cofetării
Reţete vechi pe gusturi noi
Dulce de sezon
Cămara cu ingrediente
Reţete de la voi
Acasă
Căutare
Căutare
Căutarea "ciocolată" a generat 46 de rezultate.
Reţete
Tort “Zacher” sau Sachertorte, mândria Vienei
Amandine
Babka
Banana bread
Bărcuțe Mamaia
Bezele Sarah Bernhardt
Brioşe cu ciocolată
Budincă de ciocolată - rețeta lui Kogălniceanu (1841)
Carmen Sylva, prăjitura reginei Elisabeta a României
Choux pralinée cu craquelin
Doboș de casă
Doboș torte de la Ecaterina S. Comșa (1925)
Eclerele lui Iosif Strassman (1981)
Faguri
Fursecuri cu alune
Ganache Montee
Glazură de ciocolată
Indiene
Ischler
Langue de chats, o rețetă pariziană de la 1935
Pancove în glazură cu sare și nucă
Parfe Sinaia (1981)
Pască cu ciocolată
Plăcintă cu mere și stafide
Prăjitura Boema
Prăjitură Carpaţi
Prăjitură cu foi cu bulion și cremă caramel
Prăjitură cu nuci, cafea și ciocolată
Prăjitura Joffre și tortul care i-a urmat
Prăjitură Parlament
Prăjtura Caraiman
Profiterolul la Sanda Marin (1936)
Tartă salam de biscuiți și ciocolată
Tort Albă ca Zăpada (2022)
Tort pescăresc (1975)
Tort Richard
Tort „Trunchi de copac” pentru masa de Craciun
Tortul de bezea numit Vacherin de Emil Frederic (1923)
Tortul dedicat Principelui Nicolae (1923)
Trufe cu ciocolată şi lichior de portocale
Articole
Vezi mai multe
›
Cum se prepară mucenicii – reţete de o sută de ani. Despre mucenicii moldoveneşti opăriţi.
Istoria oului de ciocolată, simbolul dulce al sărbătorii pascale
Tipuri diferite de cacao şi istoria acestui ingredient
×
Acest website foloseşte cookie-uri. Prin navigarea pe acest site îţi exprimi acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Află mai mult
Am înţeles