O istorie a prăjiturilor
Poveşti dulci
Cofetari şi cofetării
Reţete vechi pe gusturi noi
Dulce de sezon
Cămara cu ingrediente
Reţete de la voi
Acasă
Căutare
Căutare
Căutarea "tort" a generat 43 de rezultate.
Reţete
Tort “Zacher” sau Sachertorte, mândria Vienei
Amandine
Bezele Sarah Bernhardt
Carmen Sylva, prăjitura reginei Elisabeta a României
Clătite Ana Lugojana (1956)
Cremă bavarois
Cremă Chantilly
Crema sau sosul de vanilie al Mariei Maurer (1849)
Cum se făcea un tort de migdale în 1695
Doboș de casă
Doboș torte de la Ecaterina S. Comșa (1925)
Găluște dospite slovăcești de Nădlac – Kysnuté Halušky
Ganache Montee
Ghisman/Ghismană/Ghișmană
Kogălniceanu și Negruzzi, pionerii artei culinare în Moldova
Langue de chats, o rețetă pariziană de la 1935
Pavlova cu lemon curd
Pișcoturi de șampanie – blat sau fursec
Plăcintă Cazino (1981)
Prăjitura Joffre și tortul care i-a urmat
Prăjitura “Cartof” inspirată de o rețetă a Sandei Marin (1945)
Prăjtura Caraiman
Tarta “de Botoșani” sau coliva-budincă
Tort Albă ca Zăpada (2022)
Tort Ateneu (1981)
Tort Bibesco
Tort cu mere și cremă de zahăr ars
Tort de cafea Rodica
Tort Diplomat
Tort Lido (1981)
Tort pescăresc (1975)
Tort Richard
Tort „Trunchi de copac” pentru masa de Craciun
Tortă de alune cu ananas aproape ca la 1874
Tortul de bezea numit Vacherin de Emil Frederic (1923)
Tortul dedicat Principelui Nicolae (1923)
Tortul Diplomat sau Charlotte Russe inspirat de Emil Frederic (1923)
Tortul Saint Honoré în varianta Sandei Marin (1945)
Un altfel de tort de biscuiți 1968
Articole
Vezi mai multe
›
Istoriile unor prăjituri care au făcut carieră şi în cofetăriile noastre
Kogălniceanu şi Negruzzi, pionerii artei culinare în Moldova
Povestea şi reţeta interbelică a tortului Carmen Sylva – regina Elisabeta a României
×
Acest website foloseşte cookie-uri. Prin navigarea pe acest site îţi exprimi acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Află mai mult
Am înţeles