O istorie a prăjiturilor
Poveşti dulci
Cofetari şi cofetării
Reţete vechi pe gusturi noi
Dulce de sezon
Cămara cu ingrediente
Reţete de la voi
Acasă
Căutare
Căutare
Căutarea "prăjitură" a generat 44 de rezultate.
Reţete
Alivancă
Aluat pentru coji de choux, ecler și profiterol
Aluat sable breton (aluat de tartă)
Amandine
Carmen Sylva, prăjitura reginei Elisabeta a României
Cremă bavarois
Cremă Chantilly
Cremă de vanilie
Cremă frangipane
Crema sau sosul de vanilie al Mariei Maurer (1849)
Cum se făcea un tort de migdale în 1695
Doboș de casă
Figaro, prăjitura cu gem și bezea a copilăriei optzeciste
Foi cu mere
Ganache Montee
Ghisman/Ghismană/Ghișmană
Glazură de ciocolată
Madlenele copilăriei comuniste - Silvia Jurcovan (1987)
Pască fără aluat
Pinza, prăjitura care se făcea de Paște la 1874
Pișcoturi de șampanie – blat sau fursec
Prăjitura Boema
Prăjitură Carpaţi
Prăjitură cu aluat răzuit şi gem
Prăjitură cu foi cu bulion și cremă caramel
Prăjitură cu fructe roşii
Prăjitură cu mere
Prăjitură cu morcov de post
Prăjitură cu nucă
Prăjitură cu nuci, cafea și ciocolată
Prăjitură cu piersici
Prăjitură fragedă cu mere
Prăjitura Joffre și tortul care i-a urmat
Prăjitură Parlament
Prăjitura “Cartof” inspirată de o rețetă a Sandei Marin (1945)
Prăjtura Caraiman
Savarinul lui Emil Frederic (1923)
Tartă cu vișine
Articole
Vezi mai multe
›
Bucureştiul dulce al scriitorului I.A. Bassarabescu
Ce deserturi a inventat Capşa
Cofetari şi cofetării
×
Acest website foloseşte cookie-uri. Prin navigarea pe acest site îţi exprimi acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Află mai mult
Am înţeles